Üdvözlet

Üdvözlünk PortálSzépítéssel foglalkozó oldalunkon, amivel a kezdő és/vagy fejlődni vágyó szerkesztőknek szeretnénk segíteni. Ötleteket találtok a rendezett és igényes oldalhoz, kiegészítéseket, trükköket, képeket, teljes kinézeteket, kódolásokat, FTP típusú és G-Portálos oldalhoz egyaránt. Nézz körbe bátran!
Sam és Aemy

Szólj hozzá

Bármiről is szeretnél szólni, bátran és kultúráltan jelezd itt a chatben, mert fontos a véleményed. Ha tetszik, ha nem tetszik valami, arról is írj, mert meghallgatunk. Ketten vagyunk, kérjük vedd figyelembe!

Cserék / Barátok


AnnieSawyer ; Mylifeisnoteasy ; Ourbeauty.gp ; FBlog.gp ; Szandys-Art ; Mediabulvar.gp ; Dreamproductions ; BuliVivien ;

Lekerültem?

Oldaldolgok

Szerkesztők: Chokolate Sisters: Sam és Aemy
Nyitás: 2007.11.21. | Téma: PortálSzépítés
Kapcsolat: E-Mail, Blog, HK, DevArt
Ajánlott Böngésző: Mozilla Firefox
Tárhelyünket köszönjük: Naruto-Kun.Hu
Ha elvittél valamit linkeld az oldaladra!


© copyright Sam and Aemy Design!

Átalakultunk
Aemy - 2016.03.27 18:27

Úgy döntöttem, hogy átvariálom az oldalt. Nem csak a külsőt cseréltem le, hanem a menüpontokat is. Kiszedtem, amit feleslegesnek találtam, és átcsoportosítottam az egész felületet. A kódolást leegyszerűsítettem, és a színekből is visszavettem. Egy darabig most biztosan így fogunk működni. kérem, hogy frissítsétek a böngészőtöket!

Mások véleménye
Sam - 2016.03.26 23:31

Pont úgy, mint más szerkesztők, mi is szeretjük, ha kapunk visszajelzést az oldalt illetően. De a kulturálatlan, otromba és sértegető hangnemet nem tűrjük el, ahogy mások sem.
Természetesen vannak olyan gyerekes egyének, akik összehasonlítják az PortálSzépítéssel és PortálÉpítéssel foglalkozó oldalakat, és a számukra kevésbé kedvelt oldal csetjét, netán ötletládáját teleszemetelik.
Igazán nem értjük miért, hiszen az oldalak (és szerkesztőik) mindenféle konfliktus nélkül - egymástól függetlenül működnek évek óta. Miért kell egyes oldalak összehasonlítani? Kinek jobban tetszik az egyik, kinek a másik? Az egyik szerkesztő jobban ráér, a másik szerkesztő mondjuk máshol is tevékenykedik / vagy mivel dolgozik vagy sulizik vagy családi életet él, stb. nem foglalkozik annyit az oldalával - netán több hobbija van: miért is kell megszólni ezért?! Ez egy hobbioldal, vagyis nem mindennapos a frissítés. És? Sok ember hálátlanul beszólogat másoknak, holott Ő lehet még soha semmit nem tett le a netes világban, nemhogy évek óta vezet valamit töretlenül! Ha nem tetszik, ott a kis x a böngészőn, ki lehet lépni. Senki sem kíváncsi a bunkózásra. Az ilyen emberek valószínűleg az életben is csak a szájukat jártatják, és valójában semmi kitartás nincs bennük.
Kedves személy, aki magadra ismersz: mutasd a te évek óta folyamatosan készülő munkádat, mi is szívesen elmondjuk a véleményünket róla!

Rendelés - Nicki-Minaj.fan
Aemy - 2016.03.26 22:53

Ma egy most készülő külföldi oldalnak készítettem külsőt.

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Következő >>